ARHIVA ANUNTURI SI COMUNICATE

Sedinta ordinară a Consiliului Local Nucet din 27 noiembrie 2017

Ședința ordinară a Consiliului Local Nucet din 27 noiembrie 2017.   FIȘIERE ATAȘATE:  

Achizitie directa – extindere iluminat public in orasul Nucet, localitatea Baita Plai

Unitatea Administrativ-Teritoriala orasul Nucet, invita toti operatorii economici interesati, sa participe la procedura de achizitie directa, avand ca obiect: „EXTINDERE ILUMINAT PUBLIC IN ORASUL NUCET, LOCALITATEA BAITA PLAI”   FIȘIERE ATAȘATE:  

Achizitie directa – servicii de proiectare pentru obiectivul Modernizare strazi orasul Nucet

Unitatea Administrativ-Teritoriala orasul Nucet, invita toti operatorii economici interesati, sa participe la procedura de achizitie directa, avand ca obiect: „SERVICII DE PROIECTARE, FAZA SF, PENTRU OBIECTIVUL – MODENIZARE STRAZI ORASUL NUCET”   FIȘIERE ATAȘATE:  

Sedinta ordinară a Consiliului Local Nucet din 31 octombrie 2017

Ședința ordinară a Consiliului Local Nucet din 31 octombrie 2017.   FIȘIERE ATAȘATE:       ACTUALIZARE 09 NOIEMBRIE 2017:  

Rezultate finale – concurs pentru ocuparea posturilor de referent grad I activitatea cultura si ingrijitor la Cresa de Copii Nucet

Rezultatele finale obtinute de catre candidatii inscrisi la concursurile pentru ocuparea unui post contractual de referent grad I – activitatea cultura si a unui post de ingrijitor la Cresa de Copii Nucet, pot fi consultate in fisierele atasate mai jos.   * publicat pe site […]

Rezultate proba scrisa concurs pentru ocuparea unui post contractual de referent grad I – activitatea cultura

Rezultatele la proba scrisa a concursului pentru ocuparea unui post contractual de referent grad I – activitatea cultura, pot fi consultate in fisierul atasat mai jos.   * publicat pe site in data de 25 octombrie 2017 – orele 14.05   FIȘIERE ATAȘATE:  

Achizitie directa – servicii de paza si protectie la obiectivele situate in orasul Nucet

Unitatea Administrativ-Teritoriala orasul Nucet, invita toti operatorii economici interesati, sa participe la procedura de achizitie directa, avand ca obiect: „SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE LA OBIECTIVELE SITUATE IN ORASUL NUCET”   FIȘIERE ATAȘATE:  

Proiect de hotarare privind impozitele si taxele locale pentru anul 2018

Proiectul de hotarare privind impozitele si taxele locale pentru anul 2018 poate fi consultat in fisierul atasat mai jos   FIȘIERE ATAȘATE:  

Achizitie directa – exploatare masa lemnoasa pentru populatie

Unitatea Administrativ-Teritoriala orasul Nucet, invita toti operatorii economici interesati, sa participe la procedura de achizitie directa, avand ca obiect: „EXPLOATARE MASA LEMNOASA PENTRU POPULATIE”   FIȘIERE ATAȘATE:  

Anunt concurs pentru ocuparea unui post de referent si a unui post de ingrijitor

Primaria orasului Nucet, cu sediul in orasul Nucet, strada Republicii nr.8, jud. Bihor, organizeaza in conformitate cu dispozitia nr. 200/2017 si HG 286/2011 modificata, concurs pentru ocuparea unui numar de 2 (doua) posturi contractuale vacante de:   – un post de referent, studii superioare gr. […]

Pagina 1 din 512345