MENIU 

ORASUL NUCET

INSTITUTIA PRIMARULUI

CONSILIUL LOCAL NUCET

CONTABILITATE

URBANISM

STARE CIVILA - ASISTENTA SOCIALA

INFORMATII DE INTERES PUBLIC

 

Primăria Nucet

Site-ul oficial al orasului Nucet - Bihor

Nucet, strada Republicii 8 - 415400 Bihor - 0259.339422

  primaria.nucetcjbihor.ro 

Index pagini - Documente publice

Informatii de interes public

  Conform art. 5 (2) din Legea nr. 544/2001. autoritățile și instituțiile publice au obligaţia să publice și să actualizeze anual un buletin informativ care va cuprinde informaţiile de interes public.   Art. 5   Fiecare autoritate sau instituție publică are obligaţia să comunice din […]

Lista informatii de interes public
Legislatie

FISIERE ATASATE:  

Lista functii platite din fonduri publice

Conform ART.33 din Legea cadru 153/2017, toate autorităţile şi instituţiile publice enumerate la art. 2 alin.(1) şi (3) vor publica la sediul propriu şi pe pagina proprie de internet, în datele de 31 martie şi 30 septembrie ale fiecărui an, şi vor menţine publicată o […]

Organigrama, regulamente

FISIERE ATASATE:  

Declarații de avere și interese ale funcționarilor publici – anul 2014

Declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici din cadrul Primariei Orașului Nucet pentru anul 2014.   DECLARATII DE AVERE:     DECLARATII DE INTERESE:  

Declarații de avere și interese ale funcționarilor publici – anul 2015

Declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici din cadrul Primariei Orașului Nucet pentru anul 2015.   DECLARATII DE AVERE:     DECLARATII DE INTERESE:  

Declarații de avere și interese ale funcționarilor publici – anul 2017

Declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici din cadrul Primariei Orașului Nucet pentru anul 2017.   DECLARATII DE AVERE:     DECLARATII DE INTERESE:  

Declarații de avere și interese ale funcționarilor publici – anul 2018

Declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici din cadrul Primariei Orașului Nucet pentru anul 2018.   DECLARATII DE AVERE:     DECLARATII DE INTERESE:  

Declarații de avere și interese ale funcționarilor publici – anul 2016

Declarațiile de avere și interese ale funcționarilor publici din cadrul Primariei Orașului Nucet pentru anul 2016.   DECLARATII DE AVERE:     DECLARATII DE INTERESE: